MILJANA I JA NIKADA NEĆEMO RASKINUTI! Bebica šokirao priznanjem Mariju i Sinišu volim kao svoje roditelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 07:20

"MILJANA I JA NIKADA NEĆEMO RASKINUTI!" Bebica šokirao priznanjem "Mariju i Sinišu volim kao svoje roditelje"

Emisija "Između dve vatre", svake srede u 20 časova.

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo Nenada Macanovića, Bebicu.

Bebica je, podsetimo, diskvalifikovan iz Zadruge, te se spekuliše da li i dalje čeka Miljanu Kulić u Nišu kod Siniše Kulić, ili ipak ne.

On nam je u emisiji otkrio do sad nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detalje odnosa sa Kulićima, kao i ceo period kada je Miljana bila u životnoj opasnosti, ali nam poverio detalje i Sinišinog zdravlja.

Pored toga Bebica je otkrio da li čeka Miljanu u Nišu sa Sinišom.

- Da li ste ti i MIljana sada zajedno? - glasilo je pitanje voditeljke.

- Pa ja ne gledam Zadrugu, nama to nije tema kući, mi funkcionišemo totalno normalno kada Miljana nije u rijalitiju, ništa od ovoga se ne dešava kada smo zajedno napolju - objasnio je Bebica.

- Da li ćete vas dvoje ikada raskinuti, jer se čini da raskid nikada nije realan, uvek se vraćate jedno drugom - usledilo je još jedno pitanje.

- Ne, nećemo (smeh)! Ja ne bežim nigde, ako ona kaže da je čekam, ja je čekam - rekao je Macanović u emisiji Između dve vatre.

- Ja Mariju i Sinišu volim kao svoje roditelje, bliski smo - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOLI BOGA DA MILJANA PREŽIVI!" Isplivali detalji iz operacione sale - U trenutku joj se pogoršalo stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo Nenada Macanovića, Bebicu...Nenad je u emisiji otkrio kako je to spasio život Siniši Kulić,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.