MOJE DETE... NEE! Zerina se pokidala od plača! Socijalna služba je uključena - GOTOVO JE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MOJE DETE... NEE!" Zerina se pokidala od plača! Socijalna služba je uključena - GOTOVO JE! (VIDEO)

Gorke majčine suze!

Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" sa Milanom Miloševićem goruća tema za crnim stolom bio je sukob Zerine Hećo i njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka. Zadrugari su žustro komentarisali njihove svađe i birali strane, a Bane je u jednom trenutku izgubio živce i pljunuo Zerinu.

Ona je izjurila napolje u suzama, a za njom je pošao Vladimir Todorović sa kojim se pre nekoliko dana poljubila, što je uzrokovalo nove svađe sa Čolakom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zerina je otkrila Vladi da ju je najviše uplašilo to što je Bane zastrašio da će joj oduzeti dete zbog učešća u rijalitiju.

- Nemam snage više Vlado. Spominje mi dete, spominje mi bivšeg muža! Da li znaš koje probleme mogu da imam? Mogu dete da mi oduzmu! - jecala je Zerina.

- Smiri se. Nema vikanja. Ljudi sve vide, razumem da ti je teško. Samo se smiri i nemoj da pričaš - pričao je Vlada dok ju je mazio po leđima.

- Treba da mi dete oduzmu zbog njega! Ubila bih ga na mrtvo! Da li si svestan gde se nalazimo?! Socijalni rad prati mene ovde! To nije svađa više! To se pretvara u nešto bolesno zbog čega mogu da imam probleme! - vrištala je Zerina iz sveg glasa.

Kasnije im se pridružio Miki Đuričić koji je smestio Zerinu u svoj krevet i uverio ju je da ne treba da veruje u Čolakove gnusne laži.

TO SE NE PERE NIKADA! Đole izneo OŠTAR sud o Luninoj vezi sa Slobom i Zadruzi 2! Slaba je i labilna...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS, POMENUO DETE Zerina krenula da TUČE Baneta posle mučenja! Luna viče: "UDRI!" Alkohol, droga...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018

"Tvoja usta su autobuska stanica, ti si ljudski odron", rekao je Čolak između ostalog...Haos je nastao tokom sinoćnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem". Došlo je do nove svađe između Zerine Hećo i Baneta Čolaka. Nakon sukoba Zerina je plakala u izolaciji, a za crnim stolom je pokrenuta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MIKI ĐURIČIĆ U MIROVNOJ MISIJI: Očitao lekciju Čolaku, a onda otrčao kod Zerine i sasuo joj SVE U LICE! (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Dec.2018

Đuričić je želeo da razreši ovu situaciju. . Ponedeljak je rezervisan za raspodelu budžeta, pa su zadrugari jedva dočekali prvi dan u sedmici da isplaniraju kupovinu. . . . . . Autor:...

Nastavak na Press...

UBIĆU BANETA AKO MI ODUZMU DETE: Zerina STRAHUJE! Zbog svojih postupaka može da izgubi STARATELJSTVO?!

Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2018

Zerina Hećo je bila u vezi sa Banetom Čolakom, međutim tokom boravka u “Zadruzi” su se žestoko sukobili, a sada je povređeni Bane počeo čak i sa pretnjama. Bane je sinoć u jednom trenutku pljunuo Zerinu, a ona je istrčala napolje u suzama. Vladimir Todorović kog je Veliki šef vratio u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.