MOJ KUM, NEMAM SNAGE! Pevačica na sahrani Igora Starovića jedva stoji od tuge! Suze liju ispod naočara

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 12:02

"MOJ KUM, NEMAM SNAGE!" Pevačica na sahrani Igora Starovića jedva stoji od tuge! Suze liju ispod naočara

Počeo je ispraćaj na večni počinak!

Poznati pevač Igor Starović, frontmen nekadašnje grupe "Divlji kesten", preminuo je 17. maja nakon kraće bolesti, u 56. godini.

Ispraćaj pevača na večni počinak obaviće se danas u 12 sati na groblju "Lešće" u Beogradu.

Članovi porodice, prijatelji i kolege počeli su da se okupljaju kako bi uputili poslednji pozdrav Staroviću, a među njima je i Zorana Pavić.

Pevačica jedva stoji od tuge, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ispod tamnih naočara naziru se gorke suze.

- Tresem se. Nemam reči, nemam snage da pričam, moj kum, zemljak, pevačina - ispričala je Zorana za naš portal nakon saznanja da je Igor preminuo.

Ona se odmah setila jedne anegdote koja svedoči koliko su bili dobri prijatelji.

- Bili smo u Sarajevu poslovno. nije mi dao da se uhvatim za novčanik, ni kafu da platim: Kumo, pored mene živog nećeš plaćati ništa - ispričala je Zorana za Srbija Danas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na kovčegu Igora Starovića ZNAMENJE MOĆNE SIMBOLIKE: Mnoštvo ljudi ga stavlja na grob, a evo i ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022

Koristi se u ovakvim prilikama, a to nije slučajnost!..Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je u utorak 17. marta, posle kraće bolesti, u 56. godini...Legendarni pevač će danas biti ispraćen na večni počinak u 12 časova na beogradskom groblju ''Lešće''...Članovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tužan ispraćaj Igora Starovića: Porodica i kolege slomljeni, na sahranu nije došla ONA koju smo najviše iščekivali (FOTO)

Izvor: Story, 21.Maj.2022

Sahranjen Igor Starović - na večni počinak pevača ispratile kolege, prijatelji i rodbina, ali ne i ona

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.