MNOGI SU GA OBOŽAVALI U ZG, ali retko ko je znao za njegovu AGONIJU! Pevač progovorio o teškim trenucima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 21:40

MNOGI SU GA OBOŽAVALI U ZG, ali retko ko je znao za njegovu AGONIJU! Pevač progovorio o teškim trenucima

Ljubavni život Semira Jahića prethodnih nekoliko godina privlačio je veliku pažnju!

Kada je prvi put stao na scenu "Zvezda GrandaSemir Jahić je kao od šale prikupio simpatije milionskog auditorijuma, a mnogi su mu predviđali blistavu karijeru.

Iako je od borbe na Grandovoj sceni prošlo skoro deset godina, Semir se seća svakog momenta koji je proživljavao tokom takmičenja.

U samom finalu je briljirao osvojivši visoko drugo mesto, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali malo ko zna da se pred svaki izlazak na scenu borio sa tremom.

- Generalno sam uvek imao tremu i ne mogu da kažem da nisam probao te stvari, da popijem i zapalim cigaru da bih se oslobio treme, ali mislim da je to sve psihički. Mislio sam ako popijem jednu da ću se opustiti, ali to je okej- ispičao je Semir.

Kažu da na estradi poroci nisu strana stvar, međutim Jahić tvrdi da nikada nije imao problema, kao i da je uspešno odolevao svim izazovima koje javni svet sa sobom nosi.

- Moram da priznam da sam u jednom periodu bio aktivan pušač, međutim prestao sam jer mi je smetalo disanju i dok pevam. Batalio sam skroz, a danas ponekad zapalim. Nemam poroke, što se toga tiče stvarno nemam problema - rekao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“.

Podsetimo, ljubavni život Semira Jahića prethodnih nekoliko godina privlačio je veliku pažnju, a pevač je nedavno ogolio dušu o razvodu.

- Prošlo je nekoliko godina od toga. Sada sam u ozbiljnoj vezi i naravno, može da se desi u skorije vreme da opet potpišem papir - priznao je Jahić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.