MLADENE, ZAR OVO DA IZGUBIŠ?! Branka Okuka slikom u PREKRATKOJ haljini SRUŠILA Instagram! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADENE, ZAR OVO DA IZGUBIŠ?! Branka Okuka slikom u PREKRATKOJ haljini SRUŠILA Instagram! (FOTO)

Izdominirala!

Branka Okuka je, bez dileme, jedna od najzgodnijih učesnica pete sezone "Parova", a to gotovo svakodnevno dokazuje i po završetku rijalitija, na društvenim mrežama.

DOŠLA MACA NA VRATANCA: Okuka bi da se vrati Mladenu? A on? Zar na ovaj način? (FOTO)

Ona je, to su svi odmah primetili čim se pojavila na televiziji, građena kao model, i uvek nosi ženstvene stvari koje ističu njene obline.

Tako je bilo i ovog puta. Branka je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odabrala malu crnu haljinu koja je istakla njenu guzu i liniju.

GRUDI VEĆE OD MORA! Kad je bujnu srpsku voditeljku videlo, i sunce se potpuno pogubilo! (FOTO)

A post shared by 👑Branka Okuka👑 (@branka.okuka) on Aug 28, 2017 at 3:17pm PDT

Branka je, naravno, u centru pažnje bila ponajviše zbog veze sa Mladenom. Uz ovakve njene slike, Vuletić može samo da se pita šta je izgubio...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PLAČU SLOVENIJA I SRBIJA! Mirela je rešila da uradi OVO! A tek Mili, jadan...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017

Radikalan potez!..Buran život Mirele Lapanović, ekscentrične učesnice "Parova 5", i dalje privlači veliku pažnju, pogotovo zbog afere sa Milutinom Radosavljevićem Milijem. Sada je atraktivna Slovenka sve iznenadila objavom na Fejsbuku...POSLE SVEGA - ŠOK! Mili poslao Mireli OVU poruku! Takve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.