Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLIM DA MI ŠABAN NE BI ZAMERIO ŠTO SAM PEVALA: Ona je pevala u Zadruzi i zbog toga je JAVNO LINČOVANA!

Jadranka Barjaktarović je u utorak uveče pevala na žurki u rijalitiju Zadruga. Svoje druženje sa učesnicima ovog šoua, ona je to veče otvorila pesmom “Majko, sve ti opraštam” preminulog kralja narodne muzike, Šabana Šaulića. – Volim njegove pesme i ne mogu da verujem da ga više nema. Njegova muzika će večno živeti u našim srcima. The post MISLIM DA MI ŠABAN NE BI ZAMERIO ŠTO SAM PEVALA: Ona je pevala u Zadruzi i zbog toga je JAVNO LINČOVANA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DRAGA MOJA, JEDITE GO*NA: Sandra Afrika nazvala Šabana kolegom, nastao neviđeni fajt na Tviteru!

Izvor: Scandal.rs, 22.Feb.2019, 02:20

Smrt pevača Šabana Šaulića pogodila je čitavu estradu, te su mnoge kolege javno upućivale saučešće porodici i opraštale se od kralja narodne muzike. Među njima se našla i pevačica Sandra Afrika, koja je na svom Tviter nalogu napisala: Dragi kolega Sabane, ostavili ste neizbrisiv trag na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.