MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI! Marija Šerifović PRVI PUT o borbi koju je vodila - Izgubila je 22 kilograma...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 16:55

"MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI!" Marija Šerifović PRVI PUT o borbi koju je vodila - Izgubila je 22 kilograma...

Nije joj bilo nimalo lako ovih nekoliko meseci...

Pevačica Marija Šerifović nedavno je izbacila svoj novi muzički album i ponovo je u žiži javnosti.

Ono o čemu je pevačica vrlo tajnovita jeste njen privatan život i o njemu se, samim tim, malo zna, a sada je i taj segment dobio obrt kada je u svom uživo gostovanju na televiziji izjavila brojne pojedinosti sa kojima se borila, dok javnost o tome ništa nije znala

Šerifovićeva je u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila da je zbog posla i snimanja spotova za svoj novoobjavljeni album "Dolazi ljubav" bila na rigoroznoj dijeti koja joj nije prijala upravo zbog ekstremnih pravila kojih se pevačica pridržavala.

- Ja sam vam bila na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Smršala sam oko 22 kilograma. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru "Pola sunca", a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke - izjavila je Marija i dodala:

- Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu "Idi dok te volim". Zaspala sam negde oko 11, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenalnom delu. Imala sam povraćanje i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa - priznaje pevačica, koja je uprkos neprospavanoj noći koju je provela u bolnici sutradan ipak otišla na snimanje spota.

- Doneli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti - zaključila je Šerifovićeva za intervju koji je dala za "Blic" televiziju.

Marija se u intervjuu dotakla i svoje majke, čuvene folk pevačice Verice Šerifović, za koju je rekla da je sada samo njena majka i da ne planira da se vraća javnom životu.

- Da vam kažem jednu stvar, Verica i ja smo napravile dil, jer je ona penzionerka. Verica više ne peva, ona više nije Verica Šerifović, ona je moja majka, zapravo obrnuto. Dogovorile smo se i imam jednu strašnu ideju. Svi žarko žele da Verica dođe da snima priloge, a ja joj na to kažem: "Ti svima kaži ne, pojavljuj se samo u mojim vlogovima i ja ću za to da te platim" - kroz osmeh govori Šerifovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.