MISICA SE POTPUNO PREDALA! Dok je Stefan Karić u Zadruzi, ona se prepustila jednoj stvari i u tome UŽIVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 17:04

MISICA SE POTPUNO PREDALA! Dok je Stefan Karić u Zadruzi, ona se prepustila jednoj stvari i u tome UŽIVA

Evo kako vreme provodi bez dečka

Bivša misica i zadrugarka Jovana Ljubisavljević dečka Stefana Karića upoznala je u "Zadruzi", gde on trenutno boravi.

Jovana je otkrila koga još od muškaraca podržava, a da nije njen dečko.

- Što se tiče muškaraca, zanima me Marko Đedović sa svojim komentarima, ostali slabo... Malo njih je ostalo pri realnom razmišljanju. Svi su se malo pogubili, nemam favorita, ne vidim nikoga osim Stefana - rekla je Jovana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa dodala:

- Posao je nešto što me pokreće, priča sa ljudima, da sakupljam nove kontakte i da se interesujem za druge sfere, a da to nije on. Planiram da krenem da treniram, to kažem svakog prvog januara, to ću eto u bliskoj budućnosti ostvariti. Idem svakodnevno do moje porodice, do bake i deke, tu su mi prijatelji... Nekako sam u toploj porodičnoj atmosferi, već je pola prošlo - istakla je Jovana Ljubisavljević misica.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.