Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 18:21

MISICA JE TRUDNA? Stefan Karić objavom potvrdio sumnje, ljubi Ljubisavljevićevu U STOMAK? (FOTO)

Predivna fotografija nosi jasnu poruku!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić stupili su eumotivni odnos u "Zadruzi 4", iako su imali mnogo trzavica i vrlo malo podrške od rijaliti-cimera, uspeli su da sačuvaju svoju vezu.

Rijaliti-par nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima počeo je zajednički život, a Karićev otac Osman svojim nedavnim oglašavanjem podgrejao je sumnje da je misica trudna (detaljnije OVDE).

Stefan je na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Instagram podelio fotografiju sa Jovanom. Karić svoju izabranicu ljubi u obnaženi stomak dok plivaju u bazenu.

Da li su na ovaj način priznali da je Ljubisavljevićeva u drugom stanju, ostaje da vidimo...

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STEFAN KARIĆ LJUBI JOVANU MISICU U STOMAK Usledila lavina: "Treba li da ČESTITAMO?!"

Izvor: Blic, 06.Avg.2021

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić stupili su eumotivni odnos u "Zadruzi 4", a po izlasku nastavili su ljubavnu romansu. Njih dvoje uživaju u vezi, a sada je on jednim potezom podgrejao sumnje da je njegova nova izabranica u drugom stanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.