MISICA (26) POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Jezivim snimkom predvidela svoju smrt - oživeli je, pa dobila srčani udar

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 20:16

MISICA (26) POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Jezivim snimkom predvidela svoju smrt - oživeli je, pa dobila srčani udar

Majka objavila tragičnu vest!

Aktuelna mis Venecuele, Ariana Viera, poginala je u saobraćajnoj nesreći u 26. godini žiovta. Ovaj tragičan događaj desio se u Orlandu na Floridi u julu ove godine.

Ova lepotica trebalo je da predstavlja Venecuelu na takmičenju Mis Latinske Amerike 2023. godine u Dominikanskoj Republici u oktobru.

Nažalost, Ariana je poginula, a ovu tragičnu vest je objavila njena majka, Vivijan Očoa.

Majka sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je njena ćerka tokom vožnje od umora zaspala i zakucala se u vozilo ispred sebe.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće i dva puta je pokušala da je reanimira. Međutim, misica je umrla na putu do bolnice.

- Oživeli su je i tada je dobila srčani udar. Ponovo su je oživeli, ali je preminula kada su je vodili na traumatologiju - rekla je ona za medije, prenosi "The Sun".

Ono što je mnoge šokiralo jeste što je ova devojka pre samo nekoliko meseci objavila čudan video kojim kao da je predvidela svoju smrt. Ona se snimala za "svoju sahranu".

- Snimam sebe za buduću sahranu jer sam uvek ja na video snimcima, niko drugi to ne radi - napisala je ona ispod videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poginula misica Venecuele, predosetila sopstvenu smrt?

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 08:43

Mis Venecuele Arijana Viera (26) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Orlandu na Floridi...Ova lepotica je trebalo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Latinske Amerike 2023. u Dominikanskoj Republici u oktobru, ali je, nažalost, preminula, što je otkrila njena majka lokalnim medijima...Majka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.