MINA VRBAŠKI ODLAZI IZ ZADRUGE!? Razočarana u Tomovića, ne želi ga u svojoj blizini! OVO JE KRAJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINA VRBAŠKI ODLAZI IZ ZADRUGE!? Razočarana u Tomovića, ne želi ga u svojoj blizini! OVO JE KRAJ! (VIDEO)

Shvatila je sve!

Po svemu sudeći, čini se da je danas dan D većini zadrugara. Svako u svojim mislima i problemima provodi dan, a ono što je i više nego evidentno jeste patnja Mine Vrbaški, koja nikako da se pomiri sa tim da od njene i Vladimirove veze nema ništa.

Nakon isplakanih suza, Drvo ju je pozvalo kod sebe kako bi čulo njenu verziju priče, i ukoliko je moguće, pomoglo da joj bude lakše.

- Drvo, mnogo se loše osećam. Sve je počelo od Mateje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Posle našeg poljupca, Vladimir mi je prebacivao, sve se dodavalo, išlo nizbrdo i ja ne znam više dokle ću da padam na njegove reči. Spremna sam da odem odavde jer neke stvari ne mogu da trpim. Mnogo sam se zaljubila i zaslepljena sam za većinu stvari. Ugasila sam se, stalno kukam, plačem, teško mi je... Ja samo gledam u njega i idem za njim... Taman sam mislila da sam na korak da ga osvojim i da bude moj ali poziv sa njegovom porodicom je sve poremetio. Shvatio je da ne treba da bude sa mnom. On je čak predložio da Maja Marinković spava sa njim u krevetu... Sve je kontradiktorno. On ima strah od nečega, očigledno je. Meni je on rekao da je zaljubljen u mene... Sve me buni i više ne znam šta da mislim. Ovo je izgleda kraj.

Vrbaški je kroz suze prozborila Drvetu:

- Znam, ovo je rijaliti, ali ja ne razumem neke stvari, a onda je ućutala.

Izgleda da je Mina konačno shvatila da je sve vreme Vladimir igrao igru, i da na kraju nije Miona izigrana, već baš ona.

Pogledajte u nastavku kako je tekao razgovor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.