MINA I NEMANJA NEDOVIĆ PRVI PUT SA ĆERKOM U JAVNOSTI: Izašli u porodičnu šetnju, košarkaš gura kolica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 21:11

MINA I NEMANJA NEDOVIĆ PRVI PUT SA ĆERKOM U JAVNOSTI: Izašli u porodičnu šetnju, košarkaš gura kolica (FOTO)

Zgodna mama zabeležila emotivan trenutak!

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović i njegova supruga, manekenka Mina, nedavno su postali roditelji.

Trećeg juna je na svet došla njihova prva ćerka kojoj su dali ime Talia.

Fotografiju naslednice nismo imali priliku da vidimo, sve do danas, kada je lepa Mina objavila slike iz njihove prve šetnje.

Nedovići su nedeljno popodne iskoristili u prirodi, kada su ćerkicu Taliu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi put izveli napolje, samo 15 dana od rođenja, a Mina je objavila fotku njih troje uz sledeći opis:

- Naša prva šetnja - napisala je ponosna mama.

Nakon ovoga, ona je zabeležila i kako njen suprug mazi malenu Taliu i šeta je u kolicima, a lice devojčice sakrili su stikerom u obliku srca.

Podsetimo, Mina je imala samo 19 godina kada je stupila u vezu sa Nedovićem, a kako su se upoznali možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.