Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jun.2023, 12:30

„NAŠA PRVA ŠETNJA“ Nemanja i Mina Nedović izašli sa ćerkicom u JAVNOST

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga Mina Milutinović postali su nedavno roditelji devojčice, a još od ranije je bilo poznato da će ona poneti ime Talija, koje u prevodu znači „sreća“.
Nemanja Nenadović i Mina Milutinović • Milan Ilić / Ringier


Naime, Mina je sada sve oduševila kada je na svom profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na Instagramu pokazala kako ona i košarkaš provode slobodno vreme sa ćerkicom u šetnji.
Mina Milutinović i Nemanja Nedović
„Naša prva šetnja“ – napisala je Mina, koja se porodila pre dve nedelje, a prizor iz prirode oduševio je mnoge.
Nemanja je gurao kolica, a Mina je privukla veliku pažnju, obzirom da je bila u šortsu, koji je istakao njene duge noge, dok je gore imala običnu belu majicu i izgledala je kao avion.
Mina Milutinović i Nemanja Nedović
Mina je potom pokazala i kako Nemanja vodi računa o njihovoj mezimici i uz sve to stavila emotikon srca.
Podsetimo, par se upoznao leta 2014. godine, a košarkaš je jednom prilikom priznao i da je na početku veze bio veoma ljubomoran.
– Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo – iskren je bio tada Nemanja.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.