MILJKOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGE: Isplivala fotografija, MUVAO je bivšu RIJALITI učesnicu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJKOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGE: Isplivala fotografija, MUVAO je bivšu RIJALITI učesnicu! (FOTO)

Šta će Luna reći?

Rijaliti zvezda Tijana Ajfon ne krije da joj se ne sviđa ponašanje Lune Đogani, te je često u intervjuima potkači na svoj način.

Sada je isplivala strogo čuvana fotka Tijane i Marka Miljkovića koja je nastala za starletin 24. rođendan.

- Tijana i Marko su u tom periodu bili dobri. On se zatekao na njenom rođendanu koji je slavila u jednom prestoničkom klubu, ali niko nije očekivao da će on pokušati da je smuva. Krenuo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj se nabacuje, ali je Ajfonka odmah videla o čemu se radi i odlučila da ga udalji od sebe. Poručila mu je da su oni samo prijatelji i da ne želi da prelazi tu granicu - ispričao je za portal "Alo.rs" dobro obavešten izvor i dodao da Luni neće biti prijatno nakon ove fotke.

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on Jul 19, 2016 at 6:19am PDT

- Poznato je da Tijana Lunu pljuje na sva usta, te joj sigurno neće biti prijatno kada ugleda njihovu zajedničku fotku. Sva sreća može da odahne, jer između Marka i Tijane ništa nije bilo - završio je priču izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.