MILJANA za doručak jela 5 sendviča i palačinku, kada vidite koliko SADA kilograma ima ZANESVESTIĆE vam se

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 08:54

MILJANA za doručak jela 5 sendviča i palačinku, kada vidite koliko SADA kilograma ima ZANESVESTIĆE vam se

Nišlijka se jako dugo borila sa viškom kilograma, a može se reći da je konačno uspela.

Miljana Kulić godinama je učesnik rijaliti programa, a problem sa kojim se Nišlijka jako dugo borila je svima poznat. Naravno, reč je o višku kilograma koji je Miljana imala, a nakon što je otišla na operaciju smanjivanja želuca, Kulićeva je uspela da izgubi ozbiljan broj kilograma.

Miljana je imala oko 120 kilograma, da bi nakon operacije "spala" na 70, tačnije, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << operacijom je uspela da izgubi 50 kilograma.

Naime, Miljana je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom su je svi pohvalili kako sada mnogo bolje izgleda nego ranije.

- Može to mnogo bolje, 50 kilograma sam smršala, moram da počnem da treniram da se zategnem. Konstituciju fantastičnu imam - rekla je Miljana.

Miljana je nakon toga stala na vagu i tom prilikom je svima pokazala da ima 70 kilograma.

- Miljana, možemo da menjamo odeću - rekla joj je voditeljka.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je pre ulaska u "Elitu" istakla da je drastično smršala, te da i u rijalitiju planira da nastavi sa zdravom ishranom, jer kako je rekla, želi da izgleda savršeno.

- Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru celu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti - rekla je ona tada za Informer.

- Dešavalo mi se da doručkujem po pet sendviča, pa onda naručim palačinku s kremom. Čim bih završila doručak, počela bih da razmišljam šta ću za ručak, pa sam terala Bebicu da me vodi u restoran. Tamo bih pojela pastu i odmah posle toga dva parčeta torte. Za večeru sam bila u stanju da pojedem celu picu sama, a u međuvremenu i nešto da grickam. Čak sam se i krila od mojih dok jedem. Ponašala sam se prema svom telu kao da je kanta, sve nezdravo sam ubacivala u sebe, ali s tim je gotovo! Sada jedem pomalo i zdravo - rekla je Miljana tada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.