Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA UDARILA DALILU! TUČA U ZADRUZI: Dragojevićka traži KAZNU I DISKVALIFIKACIJU Kulićke!

U toku sinoćne emisije u “Zadruzi”, došlo je do žestoke svađe između Dalile Dragojević i Miljane Kulić. U jednom trenutku, Kulićeva je udarila Dragojevićku. Miljana je tvrdila da je slučajno zakačila Dalilu, ali druga strana nije poverovala u tu priču. Emisija je prekinuta i Milan Milošević je napustio imanje, a pomenute dve zadrugarke su nastavile The post MILJANA UDARILA DALILU! TUČA U ZADRUZI: Dragojevićka traži KAZNU I DISKVALIFIKACIJU Kulićke! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAŠKA KARAN OPTEREĆENA LUNOM ĐOGANI! Ivana odlepila pa joj zapušila usta: Dosadna si više sa njom

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2019

Marija Kulić je komentarisala da je Vladimir Tomović odlučio da se muva sa Mionom Jovanović zato što zna da ona neće želeti da ima seks u “Zadruzi”: Na ovu priču je reagovala Saška Karan. Ona često provicira Gagija Đogani i to tako što pominje njegovu ćerku. – Tako je i Luna Đogani...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.