MILJANA U NERVNOM RASTROJSTVU NAPRAVILA HAOS: Bebica se našao u vrtlogu njene histerije - karambol u kuhinji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 20:36

MILJANA U NERVNOM RASTROJSTVU NAPRAVILA HAOS: Bebica se našao u vrtlogu njene histerije - karambol u kuhinji!

Strasti su uzavrele...

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica se danima u Eliti ne smiruju, a ukućani više ne znaju šta da rade sa njima, s obzirom da Miljana ne bira sredstva da poremeti i iznervira Macanovića.

Nedavno je došlo do okršaja u kuhinji, kada je Bebica poželeo cimerkama da pripremi večeru, a Kulićeva je to želela da spreči, pa je uzela tiganj i bacila ga, što je potpuno razbesnelo ukućanke.

Naime, na Instagram profilu Bebice osvanuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je skandalozni klip Miljane, na kom je zadrugarke drže, dok ona baca tiganj i urla iz petnih žila, a jasno je da Macanović sve od sebe daje da uništi Kulićevu i pokaže njeno pravo lice.

Miljana ni ne sluti da njegovi fanovi prikupljaju sav materijal, kako bi je maksimalno kompromitovali, zajedno sa kompletnom porodicom Kulić.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.