MILJANA PRETUŽNA ZBOG ABORTUSA! Sakrila LICE od TUGE, pogledajte koliko je SLOMLJENA ispred Narodnog fronta

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 16:20

MILJANA PRETUŽNA ZBOG ABORTUSA! Sakrila LICE od TUGE, pogledajte koliko je SLOMLJENA ispred Narodnog fronta

Ne da joj se.

Miljana Kulić u pratnji obezbeđenja stigla je u GAK ,,Narodni front", a sve vreme je bila tužna i utučena. Naime, kako se spekuliše, Miljana je u ,,Narodni front" došla kako bi obavila abortus, o kom se već danima unazad priča.

Na sebi je imala lepršavu šarenu haljinu, ali i šešir kojim je pokušala da sakrije svoju tugu.

Kako mediji prenose, spekuliše se da je Miljana hospitalizovana zbog navodne trudnoće, te kako bi izvršila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << abortus.

Međutim, nedavno se oglasila i njena majka Marija Kulić, koja je negirala da je Miljana završila u bolnici zbog abortusa.

pic.twitter.com/2oNTeLCYYW

— FikoR (@FikoR87) May 23, 2022

Inače, pre nekoliko dana u žustroj raspravi sa Bebicom, Miljana je rekla kako je morala da abortira zbog njega, mada se posle pravdala kako nije znala od besa šta će i da je to bio način da se pomiri sa njim.

Nekoliko puta nakon toga je govorila da je trudna i dalje, da je pobacila i da se ne oseća dobro, a šta je istina od svega ovoga, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.