MILJANA PRESVISLA ZBOG DARKA, HOĆE U BOLNICU: Gušila se kada je saznala za nesreću, a onda... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA PRESVISLA ZBOG DARKA, HOĆE U BOLNICU: Gušila se kada je saznala za nesreću, a onda... (VIDEO)

Ide kod drveta da moli za posetu.

Miljana Kulić, učesnica rijaliti šoua ''Zadruga'' obožava pevača Darka Lazića koji je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. On je na ulazu u rodno mesto Brestač, izgubio kontrolu nad vozilom i posle udesa je smešten u KBC Zemun gde se oporavlja.

DARKO OSEĆA BOL, ALI... Lazićeva verenica DO DETALJA OTKRILA pravu istinu o TEŠKOM STANJU pevača

Povrede koje je pevač zadobio tom prilikom su polomljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jagodična kost, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i u veštačkoj komi i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom.

(FOTO) DOK SE DARKO BORI ZA ŽIVOT: Sevićka bila van Srbije, a sada je sa dečkom uslikana OVDE

Naime, Kulićeva je negde pred zoru dotrčala do Rebeke Popović i Tome Panića sa kojima je razgovarala u dvorištu. Konstantno je bila u suzama. Miljana se prisetila starih vremena i lepih momenata koji je podsećaju na Darka.

- Bio je na mom rođendanu i ja od prevelike želje i uzbuđenja izađem napolje. Mnogo ga volim i glasala sam i šokirana sam. Neću da ti otkrijem ko mi je rekao. Kad je bio Darko, ja sam rekla da će on (Željko Kulić) da bude kao Darko, jer voli da jede i pije mleko. 15 dana pričam sa majkom o njemu, spominjem ga i noćas čujem ovo za stolom, da je jedva ostao živ, da je u komi i na aparatima. Duša me boli, kunem ti se. Povraćam, na nervnoj bazi - rekla je Miljana.

NE MOŽE DA IZDRŽI! DARKO NE ZNA ZA SEBE: Njegovi krici i jauci ispunili BOLNICU! Svi uplašeni!

- Mnogo ga volim, ja sam toliko godina njena pratila i glasala. Sutra idem kod Drveta i novinare ću da pitam neka ispadnem luda. Ceo dan ću da ga pitam da mi da neki zadatak samo da mi da odem u bolnicu da ga vidim. Samo na 15 minuta. Vidim i majka mi plače, laže me da je od kreme zaplakala. Ne mogu da krijem suze. Pokušavam da skrenem misli, ali samo na trenutke mi uspeva. Rekli mu da su izvadili slezinu i da ima problem sa kukom i nogom - dodala je Kulićeva.

KAO PRAVA NEUROTIČARKA... Ovako lice Marije Kulić niste videli! Srbija priča, društvene mreže GORE!

Nakon što su Rebeka i Toma otišli u spavaću sobu, Miljana je ostala sam na mestu gde su sedeli i jecajući provela nekoliko minuta sama.

PRIBILA GA NA VELIKE GRUDI Posle flerta Lune i Davida, Adam i Subotićka se vaćare u mraku (FOTO)

Očigledno je da ju je pevačeva teška sudbina itekako poremetila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE LEKAR DARKA LAZIĆA: Otkriveno je zašto pevač mora na dijalizu i da li će to biti za CEO ŽIVOT!

Izvor: Svet, 03.Nov.2018

Poslednji radni dan u nedelji je u KBC Zemun protekao u znaku konzilijuma, na kojem je odlučeno da pevaču butna kost i kuk budu operisani sledećeg ponedeljka, 12. novembra. Naravno, uslov je da mu stanje bude stabilno i da ne bude pogoršanja.. “Dijaliza koju Darko dobija nije ista kao ona koju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.