MILJANA POD HITNO DA SE URAZUMI! Nadežda progovorila o Kulićkama, a tek o Mariji... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MILJANA POD HITNO DA SE URAZUMI!" Nadežda progovorila o Kulićkama, a tek o Mariji... (FOTO)

Morala je da da svoj komentar.

Iako više nije učesnik rijalitija "Zadruga", Nadežda Biljić s vremena na vreme prati dešavanja u Beloj vili. Tako je ispratila i nedavnu priču oko Miljane Kulić i njene trudnoće, kao i ulazak Lazara Čolića Zole u treću sezonu.

Ona je očigledno iznenađena njihovim ponašanjem, pa je imala potrebu da se tim povodom oglasi i na svom Instagramu. Ipak, Marija Kulić ju je izgleda najviše zapanjila, pa tek o njoj nije mogla da nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prave reči:

- Miljana mora pod hitno da se urazumi i da shvati neke stvari, a Marija je, ne znam. Bez komentara sam - napisala je Nadežda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEČERAS U ZADRUZI BOMBA: Miljana spremila Zoli pitanja, vruća stolica ima da GORI zajedno sa Čolićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

Neće mu biti lako!..Zadrugarka Miljana Kulić odlučila je da ljubav Lazara Čolića Zole stavi na test, a uz pomoć Velikog šefa doneta je odluka da na poligrafu odgovori na sva njena pitanja koja mu postavi...Iako mnogi sumnjaju u njegovu emociju koju navodno gaji prema njoj, postalo je diskutabilno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.