MILJANA OPET NASTAVLJA SA PRETNJAMA! Ne mari za čelne ljude Pinka i kaznu od 100.000 EVRA, Marija ćuti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 21:32

MILJANA OPET NASTAVLJA SA PRETNJAMA! Ne mari za čelne ljude Pinka i kaznu od 100.000 EVRA, Marija ćuti!

Sada je sve jasno...

Miljana Kulić, nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge 6" i kako to prema ugovoru biva, zbog kršenja istog snosi odgovornost i obavezu da isplati kaznu u iznosu od 100.000 evra.

Sada se oglasila putem Instagrama i podelila sa pratiocima, gde se nalazi i šta radi, ali se i osvrnula na Lazara Čolića Zolu.

- Zamoliću sve grupe da me više ne spajaju sa Lazarom Čolićem, poštujem sve, Vaš rad i trud. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zamolila bih vas da to više ne radite. U suprotnom moraću da blokiram sve. Za mene je taj čovek od Uskrsa mrtav, ne postoji više u mom životu. Hvala na razumevanju - glasio je Miljanin stori, a potom je usledio i naredni gde je poikazala kako se vozi u kolima slušajući glasnu muziku.

Reklo bi se da ne mari za to što mora da plati kaznu Pink produkciji zbog nedoličnog ponašanja i diskvalifikacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.