MILJANA NAŠLA DEČKA! Kulićeva OBJAVILA SNIMAK SA NJIM, svi ga znaju, ŠOK, već smo ga VIDELI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA NAŠLA DEČKA! Kulićeva OBJAVILA SNIMAK SA NJIM, svi ga znaju, ŠOK, već smo ga VIDELI!

Nije više sama!

Miljana Kulić je izašla iz Zadruge kao diskvalifikovane jer je mikrofonom udarila Matoru zbog čega je ona završila sa kopčom izbad usne i moglo bi se reći da će celog života nositi ovaj žig.

Miljane je ipak po izlasku neko vreme bila u medijskoj ilegali, ali se vrlo brzo oporavila i postala ona ista stara Miljana. Ona je trenutno na crnogorskom primorju sa svojim sinom Željkom, a koristi i svaku priliku da izlazi i bavi se onim što najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voli, a to je pevanje.

Ipak, izgleda da je Miljana usput pronašla i novu ljubav. Ona je objavila snimak sa momkom  koji mnogo liči na onog istog momka koji ju je pratio na klavijaturi kada je pevala pesmu Crno i zlatno, a taj snimak već je postao viralan.

Ona je pored snimka objavila i objavu na kojoj piše da je ponovo zaljubljena.

- Zaljubljena, zaljubljena, opet srećna, koliko će trajati zavisi od mene, samo od mene. Volim vas - napisala je ona.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skinula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.