Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2019, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA KULIĆ FASOVALA OD ZOLE POLNU BOLEST!!! Kuka i drami svima koliko je SVRBI, kuka na sav glas!

Rano jutros Miljana Kulić je srela Draganu Mitar u dvorištu ispred Bele kuće, pa joj se požalila. – Dragana, mnogo me svrbi – žalila se Kulićeva. – Joj, Miljana, ja od svojih problema ne znam šta ću… – odogovorila joj je Dragana, što je pokrenulo novu temu: – Kada si shvatila da je Siniša loš The post MILJANA KULIĆ FASOVALA OD ZOLE POLNU BOLEST!!! Kuka i drami svima koliko je SVRBI, kuka na sav glas! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILJANA SPOPADALA SLAVICU ĆUKTERAŠ! Postavljala joj je pitanja koja OMALOVAŽAVAJU!

Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2019

Pevačica Slavica Ćukteraš sinoć je gostovala na žurki u Zadruzi, a Miljana Kulić nije časila časa, te je odmah krenula da je ispituje. – Jel se baviš pevanjem – upitala je Miljana Slavicu preko šanka. – Naravno – odgovorila je pevačica. – Jedno vreme si se povukla – konstatovala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.