GOSPODIN TORTA JOJ OVO SIGURNO NEĆE OPROSTITI: Nakon vrele akcije sa Tomovićem, Dragana iznela sve detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOSPODIN TORTA JOJ OVO SIGURNO NEĆE OPROSTITI: Nakon vrele akcije sa Tomovićem, Dragana iznela sve detalje

Sve šokirala.

Ulazak Edisa Eda Fetića, poznatijeg kao gospodin Torta, bacilo je na muke Draganu Mitar i napravio pometnju u "Zadruzi".

Nedavno je Tomović izjavio Dragani ljubav, a danas su oni imali vrelu akciju u toaletu Bele kuće, u kojoj je sve pucalo od strasti. Mitrova je jedva dočekala da podeli sve detalje sa Markom Đedovićem u garderoberu.

- Ja da sam sa tobom nešto imao, da smo se poljubili i da si nešto imala sa njim, ti bi bila moj izbor. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ti si žena koju volim, do koje mi je stalo. Mene ne zanima da budem sa tobom ovde, zanima me život sa tobom posle rijalitija. Naš prvi poljubac neće biti u garderoberu. Nemam razloga da lažem, ako mi ne veruješ, dolazaću ti - prepričavala je Dragana Tomovićeve reči, a potom dodala:

- Ko god da mi dođe u rijaliti, to mu nije bitno. U intervjuu ću reći sve što imam od početka do kraja - prenela je Dragana detalje razgovora Marku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A NJEN DEČKO GOSPODIN TORTA PRED KAPIJOM Nakon što je Vlada POLJUBIO Draganu - ti si 9. KOKOŠKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Zaplet...Zadrugarka Dragana Mitar ostala je pod velikim utiskom nakon razgovora sa Vladimirom Tomovićem, kad joj je priznao da mu se sviđa i da će učiniti sve da je osvoji. U jednom momentu, Crnogorac ju je čak i poljubio u obraz...Ona je imala potrebu da se konsultuje sa Lepim Mićom, ali se njemu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JOJ, DRAGANA, MNOGO ME SVRBI! Miljana unezverena, FASOVALA polnu bolest?! Nema kraja DRAMI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

A možda su i živci u pitanju....Rano jutros Miljana Kulić je srela Draganu Mitar u dvorištu ispred Bele kuće, pa joj se požalila...- Dragana, mnogo me svrbi - žalila se Kulićeva...- Joj, Miljana, ja od svojih problema ne znam šta ću.. - odogovorila joj je Dragana, što je pokrenulo novu temu:..-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.