MILJANA I ZOLA SU ZAJEDNO ZBOG RIJALITIJA: Ivan Marinković obezvredio ljubav Kulićeve i Čolića Nema emocija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 19:24

MILJANA I ZOLA SU ZAJEDNO ZBOG RIJALITIJA: Ivan Marinković obezvredio ljubav Kulićeve i Čolića "Nema emocija"

Glasanje u toku!

Zadrugari su nastavili da glasaju za tri najneemotivnije osobe u Zadruzi. Bojan Simić dao je reč Ivanu Marinkoviću, a potom i Mikici Bojaniću.

- Navešću osobe koje smatram da su radile nešto iz strasti, a ne iz emocija. Maja Marinković, Kovačević i Tamaris. Sve ste radile iz strasti i požude, bez emocija. A tri osobe koje generalno imaju najmanje emocija su Žana zbog Marka jer ja tu ne vidim emociju, mislim da ona nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emocije. Da postoji emocija drugačije bi reagovala, a mnogo je hladna. Druga i treća osoba su Zola i Miljana imaju najmanje, vidim najmanje emocija u njihovom odnosu - rekao je Ivan.

- Znam da te boli, ali ja sam četiri meseca sama. Pokušavaš da me provociraš iz čista mira - rekla je Tamaris.

- Mislim da su Zola i Miljana posvećeni jedno drugom zbog rijalitija više nego zbog emocija. Hvala - rekao je Ivan.

- Biću kratak. Mene ne ugrožava što neko spava ili ne spava. Šta kukate za hiljadu dinara. Ja ću navesti prvu osobu koja je meni lično broj jedan Tamaris. Prvo veza sa Adamom, pa u odnosu sa ljudima, drugaricama. Broj dva ću navesti Brendona, a broj tri je Ivan Dragić. Ivan Dragić jer meni tako deluje. Možda on dobro sakriva, ali ne vidim da je emotivan ni prema Sani, ni prema drugima - rekao je Mikica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BILAL MRZI EMOCIJE I OSEĆANJA, ALI JE PUN NJIH!" Zvezdan Slavnić OSUO po Brajloviću, izazvao MUK za stolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023

Sasuo mu sve u lice!..Marko Stefanović, Sanja Grujić, Maja Kovačević, Aleksandra Momčilović Sana i Zvezdan Slavnić glasali su za tri najneemotivnije osobe u Beloj kući...- Ja ću navesti Markovića i Žanu jer ne vidim nikakvu emociju. Niti sam do danas video da se štite, skroz su mi nejasni....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.