BILAL MRZI EMOCIJE I OSEĆANJA, ALI JE PUN NJIH! Zvezdan Slavnić OSUO po Brajloviću, izazvao MUK za stolom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 19:54

"BILAL MRZI EMOCIJE I OSEĆANJA, ALI JE PUN NJIH!" Zvezdan Slavnić OSUO po Brajloviću, izazvao MUK za stolom

Sasuo mu sve u lice!

Marko Stefanović, Sanja Grujić, Maja Kovačević, Aleksandra Momčilović Sana i Zvezdan Slavnić glasali su za tri najneemotivnije osobe u Beloj kući.

- Ja ću navesti Markovića i Žanu jer ne vidim nikakvu emociju. Niti sam do danas video da se štite, skroz su mi nejasni. Žana broj jedan, Marko broj dva. Broj tri je Bojan, Mića je rekao sve što sam ja želeo da kažem - rekao je Stefanović.

- Mislim da smo svi emotivni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali vodiću se ljudima koji u svojim delima nisu išli emocijama već ličnim nagonima. Palčica kad je Petrućija prevarila sa Matorom. Nije pokazala ni žal, ni osećaj pokajanja. Ona skače da naškodi ljudima kad im je najteže, kao i u trenucima muvanja sa Bilalom jer mu daje lažnu nadu. Na drugom mestu Marko Marković koji se vodi nagonima za preživljavanjem, ide iz odnosa u odnos gde ima više hrane i cigareta i osoba broj tri je Anita jer joj je nebitan koji je polni organ već samo njen se*sualni nagon - rekla je Sanja.

- Prva je moja drugarica Milica jer me je zamenila i naljutila se jer joj nisam isplela pletenice, druga osoba je Makro Marković jer tu nema nikakve emocije u čoveku i treća osoba Bilal iz istog razloga. Fuj - rekla je Sana.

- Marija Kulić, Brendon i Bilal - rekla je Šarmen kratko.

- Navešću Rodnija, Petrućija i neću Dragića, on je preemotivan. Marija Kulić. Ovo navođene je jedino lepo Bilalu jer mrzi osećanja i emocije, a pun je njih - rekao je Zvezdan.

- Ne mogu biti toliko bezosećajna da bilo koga navedem da baš nema nijednu emociju, ne mogu udarati nisko da govorim za najneemotivnije primere i tu uzmem Ivana, Necu. Isto tako morate paziti kad se vređate jer tu pokazujete neemotivnost. To tebi Miljane govorim. Sanja i ja se u potpunosti slažemo sa izlaganjima. Za najneemotivnije zbog svojih postupaka navodim Palčicu, Žanu i Anitu - rekla je Maja Kovačević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.