Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA ĆE POLUDETI KAD OVO VIDI! Dadilja nije videla da je snimaju KAMERE u tom uglu pa pokazala ŽELJKA KULIĆA

Kao što je poznato, sin Miljane Kulić, kojeg je dobila iz kratkotrajne rijaliti veze sa Ivanom Marinkovićem u “Parovima”, trenutno se nalazi u “Zadruzi”, zajedno sa majkom. O bebi Željku brine dadilja, i on se ne pojavljuje u programu, ima zasebnu sobu. Ipak, dogodio se jedan trenutak kada se mali Kulić ipak pojavio pred kamerama. The post MILJANA ĆE POLUDETI KAD OVO VIDI! Dadilja nije videla da je snimaju KAMERE u tom uglu pa pokazala ŽELJKA KULIĆA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Bio je dovoljan dadiljin trenutak nepažnje: Sin Miljane Kulić se prvi put pojavio u programu Zadruge

Izvor: Press, 01.Nov.2018

Sin Miljane Kulić, kojeg je Nišlijka dobila u kratkotrajnoj rijaliti vezi sa Ivanom Marinkovićem u “Parovima”, trenutno se nalazi u “Zadruzi”, zajedno sa majkom. . O bebi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.