MILICA VESELINOVIĆ BESNI ZBOG MENSURA I TEODORE: Evo šta je uradila zbog bivšeg! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 13:49

MILICA VESELINOVIĆ BESNI ZBOG MENSURA I TEODORE: Evo šta je uradila zbog bivšeg! (VIDEO)

Ne prihvata raskid?

Odnos Teodore Radojičić i Mensura Ajdarpašića od samog početka "Elite" privlači veliku pažnju, a iako su oboje pri ulasku u rijaliti istakli da nisu spremni za emotivnu vezu u rijalitiju, njihovo flertovanje i sve bliže druženje dovoljno govori.

Obostrane simpatije su očigledne svim gledaocima rijalitija, a čini se i Mensurovoj bivšoj ljubavi, Milici Veselinović.

Izgleda da Milica ni dan danas ne može da se pomiri sa raskidom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je ponovo pecnula bivšeg dečka, i čini se njegovu novu potencijalnu simpatiju. Pre nekoliko dana Milica je bacila provokaciju na Mensurov račun kada je rekla da mu je ponovo cilj da bude žrtva u vezi.

Međutim, sada je otišla korak dalje, pa je na svom TikTok profilu objavila video posvećen "pojedinim učesnicima Elite", uz pesmu Aleksandre Prijović "Devet života":

- Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju - beda na bedu - glase stihovi pesme, koju je otpevala Milica Veselinović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.