MILICA PAVLOVIĆ ILI KARLEUŠA OTKUVANA NA 90 STEPENI?! Tamara otkrila ZAŠTO UDARA na pevačicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 14:45

"MILICA PAVLOVIĆ ILI KARLEUŠA OTKUVANA NA 90 STEPENI?!" Tamara otkrila ZAŠTO UDARA na pevačicu!

U svom stilu, kao i uvek.

Na Instagram profilu Tamare Đurić osvanule se uvrede na račun pevačice Milice Pavlović.

- Da li neko može da mi objasni ovu osobu i njen ples "napaljena striptizeta na MDMI" (MDMA sintetička psihoaktivna droga, vrsta ekstazija)? Ništa lično, samo se blamira - napisala je Tamara u okviru snimka sa Miličinog nastupa.

Kako je Đurićeva poznata po britkom jeziku, te se ne libi da kaže šta misli, ko god bio u pitanju, naša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << redakcija ju je kontaktirala u želji da saznamo da li je na pomolu novi estradni rat.

- Ne, nije nikakav rat, nemam nameru ni sa kim da ratujem, samo komentarišem šta sam videla... Doživela sam transfer blama. Pomislih "da li se ovo Jelena Karleuša otkuvala na 90 stepeni ili je neko baš loše kopira?" Zbog čega se tako igra i zbog čega svi ti neartikulisani pokreti? - rekla je Tamara Đurić za "Srbiju Danas" i dodala:

- Inače, Miličine pesme su top! Samo još kad bi mogla ritmički da ih isprati, a ne da se baca kao da je na nekoj teškoj hemiji... - završila je Tamara u svom stilu.

S druge strane, Milica Pavlović nije odgovarala na naše pozive, a da li će imati neki komentar na ove prozivke, saznaćemo verovatno uskoro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.