MILICA OPLELA po Ivani i Đukiću: Ja sam sa Filipom bila kada je bio TREZAN, kad je pijan, tu je ŠOPIĆEVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA OPLELA po Ivani i Đukiću: "Ja sam sa Filipom bila kada je bio TREZAN, kad je pijan, tu je ŠOPIĆEVA!"

Progovorila!

Voditelji radio emisije "Sedi dole" Stefan Kandić i Stefan Milošević su kao narednu gošću ugostili i Milicu Kemez koja je sa njima pričala o vrelim akcijama u Beloj kući.

Kako je poznato da je Milica imala veoma strastvenu noć sa Filipom Đukićem, voditelji su je upitali koliko je trajao s*ks sa ovim zadrugarom, ali ona je ipak to zadržala za sebe.

- Videćete (smeh). Priča se da smo oborili rekord. Posle j*banja nema kajanja. Kajem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zbog nekih drugih stvari, ušla sam u sve to srcem, a  ne glavom, a mogla sam da očekujem ovo. Apsolutno ne mrzim Šopićevu. Ja sam sa Filipom ušla kada je on bio trezan i svaki put kada se on napio tu je bila Šopićeva, mislim da su oni tu požurili - ispričala je Milica.

- Da li bi je namazala balegom iz štale ili zabila glavu u wc šolju - glasilo je pitanje za Milicu.

- Mislim da se ona umazala dovoljno - rekla je Kemezova kroz smeh.

Potom su Kandić i Milošević upitali Milicu da li ona gaji emocije prema Tomoviću i da li bi bila sa njim.

- Ja sam svesna da Vladimir Tomović igra igru, možda se on igra emocijama kao što to radi i Filip. Ja bih mogla sa njim samo da se šalim - rekla je Milica i još jednom istakla da ne gaji emocije prema Tomoviću.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FUJ! Vladimir otkrio kojoj zadrugarki SMRDI IZ USTA, a sa njom se LJUBIO?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019

Baš ona!..Novo izdanje radio emisije "Sedi dole" je oduševilo sve zadrugare. Voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić su ugostili Vladimira Tomovića i ispitali ga sve o odnosu sa Minom Vrbaški i Mionom Jovanović, a nakon toga su usledila još škakljivija pitanja...U rubrici "Laž ili istina"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.