MILICA O UDAJI ZA SAVELJIĆA: Sve ide kao po loju! Pevačica presrećna, ne krije zadovoljstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 19:08

MILICA O UDAJI ZA SAVELJIĆA: "Sve ide kao po loju!" Pevačica presrećna, ne krije zadovoljstvo

Jako lepo.

Popularna pevačica Milica Pavlović kroz osmeh priča da joj u romansi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem cvetaju ruže, ali ipak ne žuri sa svadbom. Posvetila se snimanju serije “Pevačica” i novih pesama, a kako kaže, sa godinama je shvatila da je poenta života da čovek bude srećan sam sa sobom.

Mlada i atraktivna muzička zvezda retko govori o emotivnom životu, a na pitanje kako održava vezu na daljinu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da li je zamaraju putovanja Srbija - Crna Gora, kao i kad će svadba, kroz smeh priča:

A post shared by Nicolas Saveljić (@saveljaaa)

- Doći će sve u pravo vreme. Sve ide kao po loju! - rekla je Milica ponosno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.