MILICA MITROVIĆ ODUŠEVILA! Ostalo je još malo do Zadruge 7, Velika šefica UPRAVO objavila sledeće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 12:07

MILICA MITROVIĆ ODUŠEVILA! Ostalo je još malo do "Zadruge 7", Velika šefica UPRAVO objavila sledeće!

Čestitke samo stižu!

Bivša zadrugarka Tara Simov porodila se jutros u KBC Dr Dragiša Mišović.

Ona je na svet donela svoje prvo dete, a sina je rodila carskim rezom. Tara je odmah objavila fotografiju bebe i emotivnim rečima se obratila i svom partneru:

- Naš sin najlepši - napisala je ona i tagovala Danila.

Nakon toga, ona je istu fotografiju objavila i na svom profilu, a čestitke u komentarima ne prestaju da stižu. Među javnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ličnostima koje su Tari odmah čestitale što je postala mama su Milica Dabović, Helena Topalović, Dejan Dragojević, Milan Milošević, Marko Đedović, ali i Velika šefica, Milica Mitrović. 

Milica je Tari u komentaru ostavila emotikone srca, bebe i flašice, a Simova joj je odmah odgovorila.

- Mami moja - napisala je Tara i takođe dodala emotikone srca. 

Nakon što je Tara diskvalifikovana iz čak dve sezone "Zadruge", dosta se spekulisalo o njenom odnosu sa bračnim parom Mitrović, naročito nakon što je dobila poslovni angažman na Hype televiziji.

Ipak, danas su ovim porukama obe pokazale da su i više nego dobrim odnosima, što je bilo dovoljno da verni fanovi pomisle i ponadaju se da će Tara biti deo "Zadruge 7 - Elita".

Da li će se Tara zaista ponovo vratiti na Pink, ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MORAĆE DA OSTANE U BOLNICI DVA DANA - Prvo oglašavanje Tarinog dečka nakon porođaja: "Sve je prošlo dobro!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023

"Super je prošlo sve i bolje od očekivanog."..Bivša učesnica Zadruge, a sadašnja voditeljka televizije "Hype" Tara Simov, jutros se porodila u bolnici "Dragiša Mišović", te na svet donela dečaka...Bebi su ponosni mama i tata dali ime Nikolaj, a budući da se Tara porodila Carskim rezom, moraće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.