Izvor: Blic, 02.Jul.2023, 21:48

"OĆELAVILA SAM, IMAĆU 40 KG ZBOG PROBLEMA SA SRCEM" Tara Simov par sati pred POROĐAJ UZIMA PARE na mrežama : "Biću hendikepirana mesec dana"

Bivša učesnika rijaliti programa "Zadruga", Tara Simov nalazi se tik pred porođaj. Rijaliti učesnica je upalila lajv na društvenoj mreži TikTok, kako bi razgovarala sa svojim pratiocima, zaradila pare od njih, nakon čega će napraviti pauzu od mesec dana od javnog života.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OĆELAVILA SAM OD TRUDNOĆE!" Tara Simov se obratila NEKOLIKO SATI PRED POROĐAJ: Beba mi skače po stomaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023

Porodiće se za nekoliko sati...Bivša učesnika rijaliti programa "Zadruga", Tara Simov nalazi se tik pred porođaj...Rijaliti učesnica je upalila lajv na društvenoj mreži TikTok, kako bi razgovarala sa svojim pratiocima, zaradila pare od njih, nakon čega će napraviti pauzu od mesec dana od javnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.