MILICA ME JE ZVALA, VIDEĆETE ME U ELITI Dalila ekskluzivno otkrila šta će biti njen zadatak u novoj sezoni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 09:12

"MILICA ME JE ZVALA, VIDEĆETE ME U ELITI" Dalila ekskluzivno otkrila šta će biti njen zadatak u novoj sezoni!

Dragojevićeva je sinoć imala povod za slavlje, a naš reporter je bio na licu mesta.

Dalila Dragojević sinoć je dočekala jubilarni 30. rođendan, a ekipa portala "Srbija Danas" našla se na njenoj proslavi u jednom restoranu. Kako je iste večeri startovala i "Zadruga 7 Elita", sa Dalilom smo porazgovarali na ovu, ali i brojne druge teme.

Dragojevićeva je objavila da je nakon otkaza na Hajp televiziji dobila ponudu Milice Mitrović, pa ćemo je opet gledati u ulozi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljke. Dalila novu televizijsku sezonu započinje na tv Red, gde će imati svoju emisiju, a kako nam je otkrila, program će biti posvećen upravo "Eliti" i njenim učesnicima.

- Osećam se fenomenalno, ja sam očekivala da će to biti još posle "Zadruge 5", međutim nije se ostvarilo, ja sam se zaposlila na drugoj televiziji, sada se vraćam tamo odakle sam krenula. Radiću na tome da budem što bolja, neću biti deo "Zadruge" kao učesnik to vam je već jasno, imaću svoju emisiju na Red-u i emisija će biti posvećena "Zadruzi", gosti, uključenja itd. Možete da me vidite u "Eliti" onako u prolazu, što se kaže... kao voditeljku možda neke emisije, povremeno - rekla nam je Dalila.

Ceo razgovor sa Dalilom, i šta je imala da kaže o bivšem direktoru, Saši Mirkoviću koji ju je tužio, kao i o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, pogledajte na snimku ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVI DETALJI DALILINE TAJNE PROSLAVE: Platila papren račun pa plakala, a ispred lokala imala sačekušu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023

U posed ekskluzivnih informacija je došao portal SrbijaDanas!..Voditeljka i nekadašnja rijaliti zvezda Dalila Dragojević, danas puni 30 godina, a jubilarni rođendan je proslavila sinoć u jednom prestoničkom restoranu. Kako to obično biva kod popularnih javnih ličnosti, pompa i interesovanje bude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.