MILAN OTKRIO SVE TAJNE ZADRUGARA! Ne podnose se! OVA devojka će napraviti HAOS zbog Tomovića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN OTKRIO SVE TAJNE ZADRUGARA! "Ne podnose se!" OVA devojka će napraviti HAOS zbog Tomovića! (VIDEO)

Uspešno je obavio zadatak!

Sinoć je Veliki šef iznenadio sve Zadrugare kada je poslao pismo u kom obaveštava ukućane da će Milan Milošević napustiti Belu kuću. Otkriveno je da je njegov zadatak bio da prikupi što više informacija o njima, kako bi mu emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem" bila što zanimljivija.

Nakon što je napustio Imaginarijum, Milan se pridružio Dušici Jakovljević i ostalim kolegama u studiju.

- Bilo mi je stvarno lepo! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ekipa je ludilo, ljudi! Prvih sat, dva, niko mi nije verovao da ću ostati. Terali su me da im pokazujem garderobu, ja im pokažem Filipovu. Snalazio sam se za sve. Mnogo toga sam saznao. Devojke se ne podnose. Konkurencija kod muškaraca su Vladimir Tomović i Stefan Karić - pričao je Milan.

- Sve devojke su dolazile kod mene i žalile se na druge. Svi ogovaraju jedni druge, a sve su zaljubljene u Vladimira i Stefana. Stefanu se sviđa Ivana Šopić. Noćas mi je jedna mala rekla da ona više ne može da izdrži i da će svima da napravi haos, Tara, tamo jer se ozbiljno zaljubila u Vladimira Tomovića. Vladimiru se sviđa Iva - dodao je Milan.

Pogledajte šta je još Milan otkrio o Zadrugarima:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.