MIKSI U PROCEPU - ODUZETA! Na MUKAMA - Ne zna ko je OTAC deteta? Ne spava, ne jede...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKSI U PROCEPU - ODUZETA! Na MUKAMA - Ne zna ko je OTAC deteta? Ne spava, ne jede...

Jadna!

Miljana Kulić poverila se svom priajtelju Mirku Gavriću o tegobama sa kojima se muči.

Kad je saznala da će postati majka po drugi put, Miljana često ima sukoba sa majkom Marijom Kulić zbog oca deteta, Lazara Čolića Zola.

Zabrinut za njeno stanje, Mirko je upitao Miljanu da li postoji neki problem, te se zadrugarka prepustila i otvorila mu dušu.

- Je l' tebe nešto muči Miksi, je l' ima neki problem? - upitao je Mirko.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da, imam mnogo problema. Ja više ne mogu ni da plačem, ne mogu ni da se smejem, ne mogu apsolutno ništa! Ne mogu ni da spavam! Budim se po 10, 15 puta, budna spavam - odgovorila je uplakana Miljana.

Dok se Miksi jada Gavriću gledaoci komentarišu kako je muči to što ne zna ko je otac deteta, iako je prilično jasno da je Zola taj koji je naravio Miljani dete.

Pogledajte video.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.