MIKSI NAPUSTILA ZOLU U SUZAMA! Nakon ŽESTOKOG S*KSA Zola ostao sam! U ŠOKU! Ne zna ŠTA ga je snašlo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKSI NAPUSTILA ZOLU U SUZAMA! Nakon ŽESTOKOG S*KSA Zola ostao sam! U ŠOKU! Ne zna ŠTA ga je snašlo!

Emotivno slomljena.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su dočekali jutro budni. Nakon masaže usledila je svađa, potom vrela akcija, a posle toga još jedna rasprava tokom koje je Miljana lila gorke suze.

Iako su naposletku uspeli da se pomire Kulićeva nije želela sebi da dozvoli da prespava zajedno sa Zolom, te je napustila izolaciju i preselila se u Belu kuću.

Taj njena postupak šokirao je Čolića, te joj je nekoliko puta ponovio da se vrati u krevet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim.

Nakon što ga je ostavila samog, Miljana je sela na stepenice i zajecala.

Savladale su je emocije koje i dalje gaji prema Zoli, kao i bes jer je pogazila sopstvene reči.

Pogledajte kako je izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.