MI SMO SAMO BILI U ŽIRIJU Danicu Maksimović razbesnelo pitanje o smrti Tasovca - evo kako je REAGOVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 23:46

"MI SMO SAMO BILI U ŽIRIJU" Danicu Maksimović razbesnelo pitanje o smrti Tasovca - evo kako je REAGOVALA

Bila je zauzeta.

Ivan Tasovac (55), direktor Beogradske filharmonije, preminuo je večeras u svom domu u Beogradu oko 21 sat, nakon što mu je iznenada pozlilo. Ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju.

Tasovac je Beogradsku filharmoniju uzdigao iz vrlo lošeg stanja u kome se nalazila pre njegovog dolaska, dok će ga šira javnost pamtiti po učešću u emisiji "Ja imam talenat" gde je bio deo žirija.

Portal Srbija Danas je pozvao našu proslavljenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumicu Danicu Maksimović, koja je bila u žiriju emisije "Ja imam talenat" kada i Tasovac. Njih dvoje su lepo sarađivali, a nas je zanimalo kako je doživela ovu tužnu vest.

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi)

Ipak, Maksimovićeva nije bila previše voljna da priča sa nama, a čak se i začudila zašto smo uopšte nju pozvali za komentar.

-  Čula sam, ali ja stvarno ovog trenutka ne mogu. Tu sam sa kolegama i žiriram, možda kasnije. Naravno da sam čula i naravno da je tužna vest. Ne mogu ništa da komentarišem. Mi smo samo bili u žiriju. Ima toliko ljudi koji su sa njim radili i sarađivali, cela Filharmonija - bila je kratka glumica.

Razgovor je završila tako što je vrlo ljutito rekla:

- Nisam uopšte trebala ni da se javim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.