MENSURU JE SPREMLJENA HLADNOKRVA OSVETA: Isplivali dokazi TAJNOG RAZGOVORA, nova afera u rijalitiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 18:51

MENSURU JE SPREMLJENA HLADNOKRVA OSVETA: Isplivali dokazi TAJNOG RAZGOVORA, nova afera u rijalitiju! (VIDEO)

Šokantno saznanje pred kamerama...

Tokom dana Milena Kačavenda popričala je sa Lukom Majčicom, a tom prilikom joj je otkrio detalj o Stefanu Kariću i Mensuru Ajdapašiću, koji je sve šokirao.

Naime, Luka je ispričao da mu je pred sam ulazak u ,,Elitu", Karić poklonio naočare, koje mu je prethodno uručio Stefan. Međutim, tu ništa ne bi bilo sporno, da to nisu naočare Mensura Ajdarpašića, koje mu je poklonio u petoj sezoni "Zadruge".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On ti je rekao, Mensur je dao Stefanu Kariću i menjao se sa njim, onda ih izdao kao porudicu, Kariće. Rekli su mi da samo ne budem kao on. Ja sam njemu dao namerno. On je meni iz inata dao ove, čitam ja ljude kao knjigu - rekao je Luka.

- To su Mensurove naočare? - upitala je Milena.

Ovo su iz sezone pet naočare. Mensur je dao Stefanu, Karić njemu dao druge, razumeš? A ovo je meni Stefan dao, samo da mu kopam oči - objasnio je Majčica.

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži, a ceo razgovor pogledajte u nastavku:

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.