MC STOJAN PONOVO DOŽIVEO PEH: Zbog OVOG problema morao duže da se zadrži na aerodromu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 16:03

MC STOJAN PONOVO DOŽIVEO PEH: Zbog OVOG problema morao duže da se zadrži na aerodromu!

Pobesneo je!

MC Stojan danas je doputovao u Beograd, nakon nastupa koji je imao u Austriji. I dok je umoran i iscrpljen jedva čekao da ode kući i osveži se, na aerodromu je imao peh, zbog kojeg je morao da se zadrži duže.

Nakon što je napustio terminal, pukao mu je kofer i zamalo mu nisu sve stvari ispale.

Zbog toga je MC Stojan morao da nosi u naručju stvari sve dok po njega nisu došli prijatelji kolima.

On je pre toga bio nervozan, stajao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na suncu i sve vreme telefonirao.

Podsetimo, pre nekog vremena se Mc Stojan snimao tokom jednog leta, a kako se može videti po snimku koji je objavio, turbulencije su bile ogromne, zbog čega se Stojan uplašio, a onda je i napisao kakva drama se odigrala.

- Danas slavim drugi rođendan. Za 15 godina koliko letim nikada nisu bile ovakve turbulencije. U jednom momentu sam se oprostio od života! Avion se zamalo srušio, a pilot je u poslednjem momentu uspeo da ga podigne i kružili smo 20 minuta i onda je nekako uz Božiju sreću sleteo! Bog je veliki - napisao je Stojan između ostalog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.