MARKO LUNI POSTAVIO ULTIMATUM! Veza na NAJVEĆEM ispitu! Sve priznao: Sa ovim se do sad NISAM susreo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 09:52

MARKO LUNI POSTAVIO ULTIMATUM! Veza na NAJVEĆEM ispitu! Sve priznao: Sa ovim se do sad NISAM susreo! (VIDEO)

Ljubavne muke!

Jedan od klipova koji su zadrugari imali priliku da gledaju u sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" prikazivao je raspravu Lune Đogani i Marka Miljkovića u izolaciji. Miljković je ljubomorisao zbog Lunine prošlosti i njene velike ljubavi sa pevačem Slobom Radanovićem i rijaliti zvezdom Nenadom Marinkovićem Gastozom, dok je ona njemu prebacivala odnos sa Jelenom Pešić.

- Jeziva svađa, mi smo ovo preživeli. Bilo bi sve u redu, spustili bi loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je prošlo neko vreme, ali je ona insistirala da priča i priča. Došla je ispred izolacije. Ovo je katastrofa, ovde je bio moj ultimatum, to nije bio moj ultimatum, nego, mislim ono... Može da se protumači, svi imaju pravo da me osudite, naravno da sam rekao. Ja ću kada budete pričali da uslovljam svoju devojku, ali ja sam njoj svaki put zamerao te stvari - govorio je Miljković.

- Jesi li imao nekada ovakvu devojku? - upitao je voditelj.

- Ne, nisam se nikad susreo sa ovim ovako, da kad ja nju bocnem... Ona nije sačekala da prođe vreme. Ona je sela na stolicu, progovorila dve reči i počela da plače. Nema potrebe da pričamo ni kad je uplakana, ni kada je besna, već treba da prođe neki period, ovako smo se opet izblamirali. Ali šta, ja drugo rešenje nemam. Ja u tom trenutku, hteo sam nekako da eskiviram - pričao je Lunin dečko.

Pogledajte rezultate

Podsetimo, Luna je Miljkoviću pred njegov ulazak u "Zadrugu 3" rekla: "Šta bude biće", što je on i sada iskoristio. Da li je ovime Marko najavio raskid, procenite sami.

Kako je izgledao ovaj deo emisije "Gledanje snimaka", pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.