MARKO JE OVAKO REAGOVAO POVODOM LUNINOG NASTUPA, dok je nju brinulo samo JEDNO - Evo i šta

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO JE OVAKO REAGOVAO POVODOM LUNINOG NASTUPA, dok je nju brinulo samo JEDNO - Evo i šta

Nastup je svakako prošao odlično.

Pobednica ''Zadruge 2'' i pevačica Luna Đogani sinoć je održala svoj prvi nastup u Srbiji, i to pred prepunom diskotekom u Smederevu. Pored svog hita "Deveti krug" pevala je i pesme svojih koleginica.

Lunin stajling privukao je veliku pažnju svih prisutnih.

Pevačicin dečko Marko Miljković bio je sa njom cele večeri, ali je nju ipak nešto brinulo:

- Samo da ne padnem na bini, zato što sam malo po prirodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smotana, a imam neke štikle koje su malo klizave. Kad bih pala, samo bi mi to falilo. Pored svog skandala ovog sveta, samo bi mi to trebalo - rekla je Luna u emisiji ''Premijera - vikend specijal'', a onda odgovorila na pitanje kako Marko reaguje na njena vrlo provokativna izdanja u kojima se pojavljuje na nastupima.

- Marku je jedino bitno da se ja dobro osećam u svemu ovome, ja se osećam dobro i to je najbitnije. On mene gleda, ali on me ima celu, nije bitno kako sam ja obučena - rekla je kroz osmeh Luna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.