MARKO I LUNA SE LJUBILI DOK JE BILA SA SLOBOM: On saznao i rekao: Sve je to očekivano, već dugo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO I LUNA SE LJUBILI DOK JE BILA SA SLOBOM: On saznao i rekao: "Sve je to očekivano, već dugo..."

"Super, to je baš lepo..."

Prva sezona rijalitija "Zadruga" će za Lunu Đogani ostati upamćena po strasnoj i burnoj vezi sa pevačem iz Zrenjanina, Slobom Radanovićem. Njih dvoje tada nisu bili u dobrim odnosima sa Markom Miljkovićem s kojim su se neretko svađali, a blogerka mu je jednom čak i žestoko pretila kako "ima da ga nema".

Međutim, kao u dečjoj pesmici - ko se tuče, taj se voli.

Luna i Marko su u "Zadruzi 2" uplovili u vezu, a nedavno su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih dvoje priznali da se njihov prvi poljubac desio dok je sa Đoganijevom još uvek bio Radanović, u prvoj sezoni.

Slobina bivša i njen novi dečko ispričali su da je njihov prvi poljubac u "ivicu usne" bio za Miljkovićev rođendan u "Zadruzi 1", a sada je za taj podatak saznao i sam pevač iz Zrenjanina. Kako kaže - nije iznenađen.

- Super, to je baš lepo... Evo sad sam to čuo od tebe. Ne, pa više me ništa u životu ne iznenađuje. (smeh) Već neko vreme mi je sve očekivano - objasnio je Sloba za "Telegraf", prilično začuđen Markovom izjavom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.