MARIJA ŽELELA DISKVALIFIKACIJU: Naredila Miljani šta da uradi? Tajno unošene INFORMACIJE u Zadrugu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 10:17

MARIJA ŽELELA DISKVALIFIKACIJU: Naredila Miljani šta da uradi? Tajno unošene INFORMACIJE u "Zadrugu"?

Porodica Kulić ne prestaje da iznenađuje?

U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Lazara Čolića Zolu.

- Da li je Miljana bila odvratna jer je na silu morala da bude sa Bebicom? - glasilo je pitanje.

- Ona kaže da je dobila informaciju da majka hoće da je vidi sa Bebicom. Priča je eskalirala kad je videla da ne može da me ubedi da izađem odavde i da pobegnem. Mislim da je to glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlog što je tako počela da se ponaša i da mi tera inat. Ona je u glavi imala da ako izađem kako ona želi da ja zavisim od nje i da će ona da plaća i šalje. Ona nije sa njim iz neke ljubavi, jer ako je to ljubav ne bi mogla sa mnom da ima onakav se*sualni odnos, a opet da ima ljubav prema meni ne bi se tako ponašala. Drago mi je što sam sam sebe pobedio i još sam na nogama - rekao je on.

- Ona nije bila odvratna zbog Bebice i Zole, ona je odvratna jer je najsamoživija osoba koju sam video. Dok je bila sa Zolom ženska sujeta joj nije dozvoljavala da drugi muškarac ima druge žene. Ja kad pogledam takve osobe ne treba ni žaliti, nego se sklanjati. Treba balansirati i držati vodu dok majstori odu, a mislim da je to Zola pokušavao, ali to mnogi nisu shvatali - dodao je Marko.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.