BEBICA ZALJUBLJEN U MARIJU, PA ZATO TRPI MILJANU! Voditelj ŠOKIRAN: Kulići na STUBU SRAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 02:41

"BEBICA ZALJUBLJEN U MARIJU, PA ZATO TRPI MILJANU!" Voditelj ŠOKIRAN: Kulići na STUBU SRAMA

"Mora da ima neki cilj!"

U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Lepog Miću.

- Kako komentarišeš da je onaj Macanović ćutke gledao čerečenje Miljane i Zole i nije se čak ni na naljutio. Rekao si da je Bebica zaljubljen u Mariju, pa zato trpi Miljanu - glasilo je pitanje.

- Da, mislim da je zaljubljen u Mariju Kulić. Ja sam njega pitao da li je zaljublen. Onakve stvari žena da radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njegove oči... Ona se je*avala sa Zolom, prebila ga, a on na to nema šta da kaže. Pretvara se u zver kad treba nju da brani. Najveća njegova ljugavština je kad je mene naveo, jer ne sme da misli svojom glavom. Mislim da je istina da je zaljubljen u Mariju. Ne mogu da shvatim da neko radi takve stvari, a da on gleda samo nju da zadovoljni. On samo gleda šta će reći Marija - rekao je Mića.

- Spreman da pređe preko onakvih stvari, kaže da je voli... On je sve to odgledao, mora da postoji razlog. Marija bolja riba od svih ovih riba ovde. Ne bi bio prvo koji je hteo Mariju Kulić. Bojan Tomović je mene zvao, jer je bio zaljubljen u Mariju. Iz kog razloga bi trpeo onakve stvari? - dodao je Đedović.

- Ja sam pitao da li je zaljubljen, on me je pogledao i spustio glavu - nastavio je Lepi Mića.

- Mora da ima neki cilj - ubacila se Matora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE BILA GLUMA: Dalila i Car folirali odnos zbog SVADBE? Oboje se ohladili - Ljubav prestala odavno?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022

Šok..U toku emisije "Pitanja gledaca", voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Dalili Dragojević u vezi Filipa Cara...- Što se tripuješ unapred da će te Car ostaviti? - glasilo je pitanje...- On je rekao da osvetu servira hladnu, a ja nisam neko ko. Kako da kažem, on je to rekao u par...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.