MARIJA U POTPUNOM RASULU! Uhvatila Miljanu i Bebicu ispod pokrivača, pa napravila SCENU - Ljubomorna?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 10:22

MARIJA U POTPUNOM RASULU! Uhvatila Miljanu i Bebicu ispod pokrivača, pa napravila SCENU - Ljubomorna?!

Snimak je za kratko vreme postao viralan.

Miljana Kulić je odlučila da pomirenje sa Nenadom Macanovićem Bebicom ozvaniči razmenjivanjem nežnosti ispod pokrivača, što je žestoko zasmetalo njenoj majci Mariji Kulić.

Marija se već mesecima trudi da spreči ćerku da ima odnose pred kamerama i u ovoj sezoni, a sada je preduzela konkretne korake da svoju nameru ostvari.

Miljana i Bebica su se zavukli ispod jorgana u spavaćoj sobi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a iako su bili potpuno obučeni, te nije došlo ni do čega osim poljubaca i malo maženja, Marija je želela da se uveri sopstvenim očima. Ona se vrlo polako i oprezno ušunjala u sobu, došla do njihovog kreveta i stajala tu nekoliko trenutaka, a onda je podviknula.

- Ti si je zagrlio govedo jedno! Zagrlio si je, ni meni nemoj više da se obraćaš! - poručila je Marija besno Bebici, koji je bio u šoku.

Očekivano, snimak je za kratko vreme postao viralan, a iako je nasmejao brojne gledaoce, bilo je i onih koji su ovakvu Marijinu reakciju okarakterisali kao ljubomoru.

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Podsetimo, već dugo se spekuliše da Marija Kulić navodno prema Bebici gaji emocije koje prevazilaze njihov odnos potencijalne tašte i zeta, što je ona oštro demantovala, ali i dalje postoje pojedinci koji u to sumnjaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"VOLEO BIH DA VIDIM KAKO SE MARIJA LJUBI!" Kulićka osudila ćerku pred zadrugarima pa dobila ŠAMAR REALNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023

Poslednja žurka donela je mnoge novine u kući. Miljana Kulić se pomirila sa nekadašnjim dečkom Bebicom, što se njenoj majci nije dopalo. Međutim, zadrugari nisu zaboravili ponašanje zadrugarke Marije sa prethodne žurke na kojoj se napila i ponašala diskutabilno!..Voditeljka Ivana Šopić je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.