PAZI TI! BEBICA JE ZALJUBLJEN U TVOJU KEVU! Opšte rasulo u Beloj kući, Miljana NAPALA ZADRUGARKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

"PAZI TI! BEBICA JE ZALJUBLJEN U TVOJU KEVU!" Opšte rasulo u Beloj kući, Miljana NAPALA ZADRUGARKU!

Unakrsna paljba zadrugara u kojoj su poletele teške reči uperene prema porodici!

Miljana Kulić imala je napade ekstremnog izliva emocija po imanju, te je ovom prilikom zbog ponašanja ušla u sukob sa Pecom Lazićem.

Miljana je bila uvređena time što Mariju Kulić po rečima Anite Stanojlović, majku zadrugarke spajaju sa njenim bivšim momkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Ti si rekla da ti deluje kao da je Bebica zaljubljen u tvoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kevu - rekao je Peca.

- Rekla sam da se ponaša kao da je zaljubljen u nju. To su bile moje reči u besu! Dobro, to sam rekla pre dve godine, ali jedna mala ku**a da ih spaja, neće. Pazi ti Peco na svoje dup**ce, da se ne biješ sa bratom, da vam se ljudi ne smeju - rekla je Miljana.

- Nije lepo da uzimaš tuđe i lične stvari. Ti takođe imaš dosta porodičnih problema. Sebe smatraš moralnom gromadom! Ja se sećam šta si pričala, sve si bacala - rekao je Peca.

- Ja ne mogu da pobedim jer sam lošija od tih poštenih. Ja moralna gromada nisam, ja sam najgora. I moju majku vređaju tako što je spajaju sa mojim bivšim momkom - rekla je Miljana.

- Ti si dala ljudima za pravo da to kažu, samim tim što si to i pričala. Sad si me uvredila iz šista mira. - rekao je Peca.

- Razlog jeste Zola, u pravi si! Da bi ne bi izvukao iz usta nešto što ne želim, skloni se! Jao, sve žrtve jadne, a napolju se je*u kao štuke, imaju i za silikone. Ne kajem se ni malo - rekla je Miljana.

U prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE BUDI NIMFOMANKA!" Marija ZABRANILA ODNOSE Miljani i Bebici, ona je pitala za DOZVOLU da mu uradi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 09:21

"Ja ako posumnjam.."..Miljana Kulić se u utorak pomirila sa bivšim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom jer je videla da njen dečko, Lazar Čolić Zola gleda svoju bivšu devojku Anitu Stanojlović...Marija Kulić nije sakrivala da je presrećna zbog pomirenja ali je isključiva po pitanju intimnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.