MARIJA ŠERIFOVIĆ HTELA FANA DA SPUCA PESNICOM? Pevačicu obožavateljka IZLUDELA Htela je da se slikamo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 22:50

MARIJA ŠERIFOVIĆ HTELA FANA DA SPUCA PESNICOM? Pevačicu obožavateljka IZLUDELA "Htela je da se slikamo..."

Evo šta se dogodilo!

Naša popularna pevačica Marija Šerifović ne krije da je tokom svoje karijere doživela razne situacije sa fanovima, a nedavno je opisala situaciju koju je doživela sa jednom navalentnom obožavateljkom.

Naime, obožavateljka je želela po svaku cenu da se uslika sa pevačicom i nije marila za to što je Marija u tom trenutku jela.

- Dolazi žena da se slikamo. Ja joj kažem "Ako baš moram, pošto žvaćem". Žena je prišla i sela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored mene. Meni je slučajno stajala ruka ovako na licu, ali ja se nisam ni namestila da se slikam. Ovako stojim, a žena mrtva hladna kaže da sklonim tu ruku kao da se vidim lepo - prepričavala je pevačica.

- Ja gledam da li da je sad spucam pesnicom, Bože me oprosti. Nije bila šala - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.