MARIJA SE ODRIČE NEROĐENOG UNUČETA? Bezobrazluk! Evo šta će da URADI kad Miljana RODI Zoli dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA SE ODRIČE NEROĐENOG UNUČETA? Bezobrazluk! Evo šta će da URADI kad Miljana RODI Zoli dete!

Teške reči!

Lazar Čolić Zola je danas posetio Miljanu Kulić na Rajskom ostvru, a Veliki šef im je saopštio zvanične rezultate testa za trudnoću.

Oni su i zvanično obavešteni da će postati roditelji i da je Kulićeva u drugom stanju. Marija Kulić je potpuno pobesnela kada je čula Zolin glas na razlasu i kada je rekao da Miljana glasno pročita rezultate da ih čuje i Marija.

- Posle ovakvog bezobrazluka ništa me ne zanima. Kaže: "Pročitaj majci", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa majka nije pravila dete. To je taj bezobrazluk o kom ti ja pričam. On dolazi ovde da igra sa mnom igra rijaliti. Teraj se bre u p*čku materinu. Bar malo da se uozbiljio. Nema ništa od toga. Njen život je njena stvar. On misli da će Miljana da rodi dete, a ja da ga čuvam. Dete u ruke pa izvolite u Bosnu. Nijedna baba nije dužna da čuva decu. Ja sam sebi rađala decu. Ja svoju decu volim najviše na svetu, trudila sam se da žive u srećnoj porodici, a ona sad neka brine o svojoj porodici - pričala je Kulićka i otvoreno rekla da će, ako Miljana rodi dete, da je pošalje u Bosnu kod Zoline majke.

Ona je bila izuzetno besna zbog Zolinog ponašanja, te je istakla da ne želi da čuje za njihovo dete.

Pogledajte snimak.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.