MARIJA PREBILA MILJANU ZBOG ZOLE?! Ovo nije bilo emitovano - ČUPALA je i ŠAMARALA u apartmanu kod Željka?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA PREBILA MILJANU ZBOG ZOLE?! Ovo nije bilo emitovano - ČUPALA je i ŠAMARALA u apartmanu kod Željka?!

Napravile haos!

Marija Kulić navodno je išamarala Miljanu kada je saznala da je imala s*ks s Lazarom Čolićem Zolom neposredno posle abortusa.

- Marija ne može da podnese Miljanino ponašanje i često je grdi. Kad su pred kamerama, kontroliše se i samu sebe smiruje da ne napravi karambol, ali kad ostanu same, onda nastaje haos. Već nekoliko puta je udarala ćuške ćerki u rijalitiju, ali ozbiljnih batina nije bilo sve donedavno. Kad je Miljana javno priznala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imala s*ks sa Zolom samo nekoliko sati posle abortusa, Marija je poludela i otišla u kuću u kojoj njih dve spavaju s malim Željkom. Popila je tabletu za smirenje, ali to nije baš mnogo delovalo - kaže izvor i dodaje da je Kulićki pala klapna kad je ugledala ćerku u prostoriji.

- Miljana je pitala Mariju zašto je ljuta, pa ju je to još više razbesnelo. Skočila je i počela da je šamara, čupa za kosu i urla na nju. Govorila joj je da je majmun, da je namerno provocira i da će je prebiti. Miljana je samo vikala: 'Pusti me, šta ti je?!' To nije bilo u programu, a njih dve o tome nisu ni pričale pred drugim zadrugarima - rekao je sagovornik za "Kurir".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARIJA KULIĆ PRETUKLA MILJANU ZBOG ZOLE?! Popila tabletu pa skočila na nju, čupala je za kosu i urlala

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

Marija Kulić svakodnevno se svađa sa ćerkom Miljanom jer ne podržava njenu ljubav sa Lazarom Čolićem Zolom, a nedavno je jedna od njihovih žestokih rasprava prerasla u fizički obračun.

Nastavak na Blic...

MARIJA TUKLA MILJANU U APARTMANU PRED ŽELJKOM: Šamarala je,vukla za kosu Miljana vrištala: Mama šta ti je, pusti me

Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2019

Marija Kulić išamarala je Miljanu kada je saznala da je imala seks s Lazarom Čolićem Zolom neposredno posle abortusa. “Marija ne može da podnese Miljanino ponašanje i često je grdi. Kad su pred kamerama, kontroliše se i samu sebe smiruje da ne napravi karambol, ali kad ostanu same, onda nastaje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.